28 Octombrie 2011 publicat în Mami 4 share-uri

Ce carti le plac copiilor? Cine adoarme cu cartea in brate? Care este ora preferata pentru lectura? Cum alegeti cartile pe care sa le cititi?

In perioada 20 octombrie 2011 (ora 14:00) – 11 noiembrie 2011 (ora 23:59) va invitam la o campanie nationala online de promovare a lecturii pentru copii! Suprindeti-va copilul sau copiii intr-o fotografie care sa prezinte/ sa sugereze relatia cu cartea si lectura. Postati-o pe wall-ul contului Boko de pe Facebook, cu mentiunea: Nume Prenume copil/copii, varsta, localitate. Rugati-va prietenii sa va dea cat mai multe „Like”-uri la poza si puteti caştiga urmatoarele premii:

1. Toti participantii care posteaza poze pe wall-ul Boko beneficiaza de o reducere de 50 lei la taberele de schi din sezonul 2011-2012 realizate de Progressive Sports.

2. Primii 3 castigatori ale caror poze au cele mai multe Like-uri vor primii urmatoarele jucarii din partea magazinului online Picus.ro: un puzzle din lemn, un leagan copil, un set mobilier papuşi jucărie (jucariile sunt recomandate pentru varsta de peste 3 ani).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

3. Primele 10 poze cu cel mai mare numar de Like-uri, adunate pana la 11 noiembrie vor caştiga un pachet cu carti din partea Boko si Consiliului Interntional al cartii pentru copii si tineret (IBBY).


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri