28 Octombrie 2011 publicat în Mami 4 share-uri

Ce carti le plac copiilor? Cine adoarme cu cartea in brate? Care este ora preferata pentru lectura? Cum alegeti cartile pe care sa le cititi?

4. Cele mai votate si mai creative poze vor face parte dintr-o expozitie in cadul Targului International Gaudeamus– Carte de invatatura si in cateva locuri surpriza din Bucuresti!

Campania se va incheia cu o gala de premiere in cadrul Targului si cu un moment de lectura in cadrul caruia se vor citi povesti si vom realiza concursuri cu premii pentru cei mici.

Regulamentul si premiile concursului le gasiti pe site-ul Boko si pe pagina de facebook la sectiunea Notes.

Fiti creativi, asteptam sa vedem cei mai frumosi cititori ai Romaniei!

“Consider ca este nevoie de o constientizare a importantei lecturii pentru copii si de dezvoltarea unor proiecte creative si moderne care sa ii apropie pe parinti, scolari si adolescenti de carti. Obiectivul acestei campanii pe care o lansam este sa arate ca in Romania "Copiii iubesc lectura". Acesta va fi startul unor serii de programe si evenimente organizate de Boko si de partenerii sai care vor avea ca misiune aproierea copiilor de carti. Putem sa ne schimbam viitorul in bine, citind. ” Claudia Suhov, fondator Boko.ro.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Comunicat de presa

Foto fr si main: By Tatiana Bobkova /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri