In zilele noastre tot mai multe femei opteaza pentru o nastere prin cezariana, chiar daca o mare parte dintre ele ar putea sa nasca natural. Cezariana aproape a devenit o moda pentru viitoarele mame, care nu iau in calcul nenumaratele dezavataje si riscuri pe care le implica aceasta operatie. Dar, trebuie sa luam in calcul si situatiile in care cezariana este impusa de o anumita conditie, afectiune ce ar putea pune in pericol viata mamei si a bebelusului, sau cand ea este indicata corect de catre medic.

chira ne spune ca desi a fost greu dupa operatia de cezariana, acum si-a revenit complet:

“Si eu am nascut prin cezariana, cu toate ca nu eram programata pentru asa ceva. Dar au fost unele probleme si a trebuit sa nasc prin cezariana. Prima zi a fost mai greu, ca nici nu ma puteam misca, dar a doua zi mergeam, mai incet, dar ma descurcam. A mai fost o perioada, cam de doua saptamani, in care ma miscam mai incet, si mai ales imi era greu sa ma pun si sa ma ridic in/din pat, dar mi-am revenit foarte bine si repede.Sincer, chiar nu ma asteptam sa fie asa usor, la cate auzisem. Iar acum , dupa 1 an si 2 luni de la nastere, ma simt excelent, nu am nicio problema cu operatia.”

bluegirl0977 a vrut sa nasca pe cale naturala, dar nu s-a putut. Iata ce ne povesteste: “ Acum inteleg de ce doctorul meu a insistat sa imi faca cezariana la 39 de saptamani. Nu a vrut sub nici o forma sa imi spuna motivul, insa a sustinut sus si tare, inca din saptamana 38, ca trebuie neaparat sa fac cezariana. Eu imi doream foarte mult sa nasc normal si dupa nastere am fost foarte sensibila la acest s

ubiect pentru ca ma simteam incompleta deoarece nu nascusem pe cale naturala. Din cauza asta am facut depresie cand am vazut ca am avut greu lactatie si mi-am revenit foarte greu. Ii multumesc lui Dumnezeu ca am avut acest doctor atat grijuliu care a urmarit toate semnele ce ar fi putut sa imi provoace rau, mie sau puiului meu. Spun asta pentru ca la controlul de la 1 an mi-a spus ca am o rana pe col si mi-a scos-o. Probabil ca rana exista acolo si cand eram gravida dar nu a vrut sa-mi spuna pentru ca stia ca se va ocupa de ea atunci cand va fi momentul. In rest, simptomele pe care le-ati avut majoritatea dupa nastere le-am avut si eu (mers greu, putin cocosata, nu puteam sta pe o parte ca ma tragea burtica etc.). Acum, la 1 an si 9 luni de la nastere, ma simt foarte bine si nu simt nici o diferenta fata de cum eram inainte. Operatia abia daca se mai vede si sotul meu spune ca are impresia ca burtica mea ii zambeste.”
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES PREZINTĂ COLECȚIA TOMMY X SHAWN CLASSICS REBORN, PRIMĂVARA 2023 ÎN LONDRA, BERLIN, MILANO & MEXICO CITY

Citeste toate povestile mamicilor ce au dat nastere prin cezariana in sectiunea nasterea prin cezariana din forum. Intra pe forum si spune-ne: De ce a fost nevoie de cezariana? La tine cum a fost operatia? Ti-ai revenit complet sau inca ai probleme ca urmare a cezarianei?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri