Perna pentru gravide – cum sa alegi cea mai confortabila si functionala perna

Perna pentru gravide este utila in perioada sarcinii, ameliorand durerile si tensiunea si favorizand un somn relaxant si de calitate. Iata cum alegem perna potrivita pentru gravide.

Ce rol are perna pentru gravide si cum te poate ajuta?

Deoarece odihna in sarcina este cruciala nu numai pentru propria sanatate, ci pentru copil, o perna pentru gravide te poate ajuta sa te odihnesti mai bine. Cunoscute sub numele de perne de maternitate, acestea sunt – la prima vedere – perne cu o forma mai diferita.

Durerea de spate si crampele sunt comune in sarcina, si de multe ori de vina e pozitia gresita de somn si folosirea unei perne necorespunzatoare. Pernele pentru gravide sunt concepute pentru a oferi sprijin intregului corp si, prin urmare, sunt mult mai lungi decat pernele obisnuite. O perna pentru maternitate face somnul mai relaxant in timpul sarcinii. Este benefica si in etapele ulterioare ale sarcinii. Pe masura ce greutatea corporala creste in timpul sarcinii, pune stres si presiune pe spate, solduri si picioare. Citeste continuarea articolului pe mamisicopilul.ro

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Sursa foto: Natalia Deriabina/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri