Multi viitori parinti, cand sunt intrebati ce sex si-ar dori sa aiba copilasul lor zic: "Nu conteaza, sanatos sa fie, ma bucur oricum de el".

PH-ul vaginal

Medicii au ajuns la concluzia ca si ph-ul dinauntrul vaginului influenteaza sansele de a avea un baietel sau o fetita. Ph-ul spermei este unul alcalin, iar daca in vagin avem aciditate, toti spermatozoizii vor muri, incepand cu cei care contin cromozomi tip Y, care sunt mai sensibili.

Daca ph-ul vaginal este alcalin, atunci creezi un mediu propice spermatozoizilor, si in special celor de tip Y sa ajunga la intalnirea cu ovulul, si astfel ai sanse mai mari sa ai un baietel. Invers, daca ph-ul este mai acid, cei care rezista mai mult sunt spermatozoizii de tip X si ai sanse mai mari sa ai o fetita.

Albastru?
Pentru a avea un baietel trebuie ca partidele de sex sa fie traite la intensitate maxima, dar concentrandu-va mai mult pe placerea barbatului - ideal este ca barbatul sa aiba un orgasm intre doua orgasme ale femeii.

In ceea ce priveste pozitiile sexuale ce ajuta la patrunderea mai rapida a spermatozoizilor Y catre ovul, este recomandata pozitia “linguritei” (cu partenerii intinsi pe-o parte, barbatul stand in spatele femeii) si toate celelalte pozitii care presupun sa faceti sex in picioare.

Roz?
Daca va doriti foate mult o fetita, atentia trebuie sa fie focalizata asupra orgasmului femeii, ea sa simta prima placerea si sa detina conducerea. Dintre pozitiile care sporesc sansele de a avea o fetita se numara pozitia misionarului (cea clasia cu barbatul deasupra femeii) sau pozitia in care femeia sta deasupra barbatului. Aceste pozitii sporesc sansele spermatozoizilor X, deoarece mediul vaginal este mai acid si spermatozoizii tip Y mor.

Nu incercati sa transformati intr-o obsesie dorinta de a avea un copilas de un anumit sex. Daca va straduiti prea tare si nu reusiti - ceea ce este foarte probabil, pentru ca niciuna din aceste teorii nu are o baza stiintifica demonstrata -, riscati sa fiti dezamagiti si nu va veti bucura pe deplin de puiutul vostru, care, fie baietel, fie fetita, va aduce in viata voastra implinire, bucurie si dragoste.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? Cum să alegi componente pentru baia ta

Un articol de Simona Prodanoiu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri