La inceperea actului sexual baiatul va intra incet, atent, astfel incat sa nu perturbe asezarea prezervativului feminin. Totusi, daca acesta se misca, inseamna ca nu a fost folosit suficient lubrefiant pe partea interna a cilindrului.
Cum se inlatura prezervativul feminin?
La finalul actului sexual se rasuceste inelul exterior si se trage cu grija de acesta pana cand prezervativul feminin este scos. Este important sa il indepartati imediat dupa scoatere pentru a nu intra in contact cu lichidul spermatic. Apoi prezervativul se infasoara intr-un servetel si se arunca la cosul de gunoi.
Se poate folosi simultan un prezervativ feminin si unul masculin?
Din pacate nu este posibila folosirea ambelor prezervative, caci materialul din care acestea sunt confectionate este special ales pentru contactul cu pielea si pentru a permite pielii alunecarea, nu altor tipuri de materiale. Folosirea ambelor prezervative simultan va duce fie la impingerea celui feminin, fie la alunecarea celui masculin.Se poate folosi un spermicid asociat prezervativului feminin?
Se poate folosi un spermicid sub forma de film vaginal, spuma sau gel, aplicat in interiorul vaginului inaintea introducerii prezervativului feminin ori pe partea exterioara a acestuia.
Care sunt avantajele folosirii prezervativului feminin?
S-a demonstrat prin efectuarea unor studii specifice ca eficacitatea prezervativului feminin este mai mare decat a celui masculin privind protectia fata de o sarcina nedorita.
De asemenea acest prezervativ, ca si cel masculin, protejeaza importiva bolilor cu transmirete sexuala (BTS).
Prezervativele feminine nu sunt realizate din latex, astfel ca pot fi folosite alaturi de orice spermicid, inclusiv cele pe baza de ulei.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?