Eu si sotul ne-am dorit foarte mult copii. Atunci cand ne-am hotarat sa ii facem, am constatat ca eu nu reuseam sa raman insarcinata. Pana atunci traiam cu impresioa ca o femeie poate ramane foarte usor insarcinata, avand in vedere rata avorturilor in cazul sarcinilor nedorite.

Lubrefiantul

Lubrefiantul il foloseam probabil din aceleasi motive pe care le au si alte cupluri cand il folosesc. Apoi am aflat ca lubrefiantul poate avea efecte iritative si participa si el la imposibilitatea de a ramane insarcinata. Ca atare, am renuntat la lubrefiant.

Odihna si alimentatia

Medicul mi-a sugerat sa ma odihnesc, sa dorm macar 7 ore pe noapte astfel incat sa imi las corpul sa se refaca, sa se pregateasca pentru concepere. Mi-a mai spus ca un program de somn ar fi ideal si ca cel mai important este sa dorm noaptea, nu ziua.

Alimentatia joaca si ea un rol deosebit de important in fertilitate, asadar mi-a interzis sa mai mananc fast-food, sa consum mezeluri si conserve. Mi-a sugerat cereale, fructe, legume, lactate, nuci, alune crude si mult peste si fructe de mare.

Mi-a spus ca sunt norocoasa ca nu sunt supraponderala, fiindca surplusul de tesut gras joaca si el un rol in conceptie – unul negativ.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Dupa 4 luni am ramas insarcinata si am nascut un baietel foarte sanatos! Va doresc mult succes si voua!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri