Calcularea datei probabile a nasterii este foarte imprecisa, majoritatea femeilor insarcinate dand nastere copilului lor fie cu cateva zile mai devreme , fie cu cateva zile mai tarziu decat calculasera.
Nastere la termen... sau nu...
Majoritatea copilasilor vin pe lume in intervalul de 2 saptamani inainte si dupa data calculata ca fiind probabila data a nasterii- nastere la termen (intre saptamanile 37 si 42 de sarcina).
Inainte de aceste doua sapatamani se spune ca avem un nou-nascut prematur. Cauzele pentru care unii copii se nasc prematur sunt inca incomplet descoperite, multi punand nasterea prematura pe seama sarcinilor cu probleme, bolilor cu transmitere sexuala, greutatii mamei, stressului din timpul sarcinii.

Daca data stabilita pentru nastere a fost depasita, nu intra in panica! Se spune ca perioada pana la nastere a gravidelor tinere ( 25-30 de ani) este mai mare. Unii specilaisti au demonstrat ca si sexul copilului poate influenta perioada de timp petrecuta in burtica mamei, baietii fiind mai lenesi si petrecand o perioada mai mare de timp intrauterin.

Nu te ingrijora daca bebelusul tau nu se naste la data calulata de tine, fii relaxata si nu sta cu sufletul la gura in asteptarea lui- el va veni atunci cand te astepti mai putin, cand el va fi pregatit si trebuie sa gaseasca o mamica sanatoasa, fericita, vioaie si care are multa dragoste de daruit.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Numerologie: Femeia cu cifra destinului 6, guvernată de Venus, zeita a frumuseții și iubirii Femeia cu Cifra Destinului 8: Guvernată de Uranus, simbol al infinitului și imprevizibilului Numerologie: Femeia cu cifra destinului 7, guvernată de Saturn, inteligentă și independentă

Un articol de Simona Prodanoiu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

-

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri