In zilele noastre mentalitatea s-a schimbat si tot mai multi tatici petrec mult timp cu copiii lor, incercand sa puna bazele unei relatii de invidiat. Desi barbatii tanjesc dupa o relatie mai apropiata cu bebelusii lor, aceasta legatura are loc mai tarziu, deoarece, spre deosebire de mame, ei nu au experienta celor 9 luni de sarcina si pe cea a alaptatului.
Schimbatul scutecului face parte de asemenea din rutina zilnica a bebelusului. Cu ocazia fiecarui scutec schimbat tatal mai castiga putin din afectivitatea micutului sau, fie ca ii canta, rade sau doar ii vorbeste celui mic in timp ce ii schimba scutecul. Bebelusul se va bucura astfel de atentia tatalui sau, iar mamica se va bucura de cateva minute de relaxare dupa o zi obositoare.

Primele eforturi de comunicare inseamna mult in ochisorii micutului. De fiecare data cand tatal este cu copilul, el trebuie sa-i vorbeasca, sa-i cante, sa-i citeasca povesti si sa-i spuna poezii, orice pentru a-l determina pe micut sa se obisnuiasca cu vocea sa si sa o poata recunoaste.

Daca tatal are treaba, atunci el poate purta copilasul oriunde merge intr-un marsupiu special pentru copii. Astfel cei doi petrec timp impreuna, tatal se bucura de activitatile sale in timp ce are contact cu ingerasul si il supravegheaza.

Pentru ca tatal sa-si cladeasca o relatie solida cu micutul sau, trebuie ca sotia sa se retraga si sa le permita celor doi sa petreaca timp in intimitate.

Cu cat parintele petrece mai mult timp cu copilul sau si cei doi fac mai multe lucruri impreuna, relatia se va dezvolta mai repede si va fi mai solida, indiferent de ce sex are parintele.

Un articol de Simona Prodanoiu
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri