Dintr-o perspectiva pur traditionala, parcurile de distractie reprezinta alternativa unei zile de vacanta alaturi de familie. Dincolo de relaxare si educatie, exista insa frenezia unei aventuri de fiecare data altfel, daca ne gandim la cele nu mai putin de 17 roller coasters din parcul Cedar Point, Ohio.

Blackpool Pleasure Beach, Blackpool, Marea Britanie

Cel mai popular parc tematic al Marii Britanii, Blackpool Pleasure Beach, dateaza din 1896, cateva din atractiile de atunci functionand si astazi, ca in cazul Sir Hiram Maxim Flying Machines. Deschis anual din martie pana in noiembrie, parcul se adreseaza adultilor care vor sa se simta din nou copii. Exista numeroase variante de distractii si tot atatea curse periculoase pentru neinfricati: Pepsi Max Big One, Valhalla, Bling, ultimul fiind de fapt o cursa la verticala pana la 30 de metri deasupra solului, de unde se poate urmari adrenalina in trei directii diferite, gondolele multicolorate "scuturand" publicul entuziast la peste 96 de km/ora. Vrei mai multe senzatii tari? In acest an parcul a inaugurat Infusion, un rooler coaster suspendat cu efecte acvatice. Desi induce ameteala si senzatii tari nerecomandate cardiacilor, este cu siguranta infinit mai distractiv decat vizionarea Schimbarii Garzii la Buckingham Palace.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Va urma

Sursa: YourMoney.ro

Va recomandam si alte articole de pe YourMoney.ro :

Bicicleta BMW: lux pe doua roti

Top 7: Cele mai romantice plaje din lume

Noua Laguna: Leader in siguranta


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri