Cum spuneam si in prima parte a acestui articol, haideti sa facem un mic tur al celor mai tari parcuri de distractie din lume!

Cum spuneam si in prima parte a acestui articol, haideti sa facem un mic tur al celor mai tari parcuri de distractie din lume!

Tivoli Gardens si Legoland, Copenhaga, Danemarca

Deschis in 1843, Tivoli Gardens nu este doar un parc de distractii, ci si scena celor mai tari concerte de jazz si rock. Festivalul de Jazz are loc pe scena open-air din Tivoli Gardens, in timp ce fiecare sfarsit de saptamana anunta concerte rock senzationale. Majoritatea publicului adora insa The Demon, un roller coaster care da senzatia de fluturi in stomac, si nu, nu e neaparat vorba de dragoste la prima vedere.

Europa-Park, Rust, si Phantasia Land, Brühl , Germania

Europa Park din Germania este bazat pe idea unitatii continentului European. Mini-parcurile sale poarta denumirea a 12 state europene, de la Austria la Elvetia, adapostind teme ca adventure Land si children’s World. Amatorii de senzatii nebanuite se aventureaza in Phantasia Land, celebru pentru atractiile sale tematice ca 1920’s Berlin, The Wild West, Deep in Africa – ultimul cu faimosul roller coaster rasturnat Black Mamba.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

Port Aventura, Salou, Spania

Port Aventura si Caribe Aquatic Park apartin unui complex impresionant de pe Costa Dorado din Spania, cunoscut pentru numeroasele roller coastere, de la Drago Khan, cu opt bucle intense, pana la Stampida, realizat in totalitate din lemn. Show-ul "Can Can in the Saloon" este foarte apreciat de vizitatori. Ca alternativa, Parque de Atracciones din Madrid este o experienta 100% spaniola.

Gardaland, Castelnuovo del Garda, Italia

In apropiere de Verona, Gardaland se mandreste cu panorama superba a lacului Garda. Cea mai buna priveliste este asigurata de domeniul Prezzemollo, mascota parcului. Situata la inaltimea echivalenta unui bloc de sase etaje, casa din copaci se deschide deasupra unei lumi fantastice cu vulcanilor in eruptie, piramide si roller-coastere care traverseaza adevarate jungle. In Bomarzo, Italia, Monster Park se arata mult mai infricosator, cu gargoyle si sculpture grotesti realizate de Pier Francesco Orsini probabil pentru fanii Hannibal.
TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri