Cum spuneam si in prima parte a acestui articol, haideti sa facem un mic tur al celor mai tari parcuri de distractie din lume!

Six Flags Mexico si La Feria de Chapultepec, Mexico City, Mexic

Aclamat ca fiind cel mai popular parc de distractii din America Latina, Six Flags Mexico este localizat intr-o regiune protejata a Tlalpan Forest. Vedeta parcului este indiscutabil Horstachio, cel mai mare piñata din lume. Pregatiti-va deci batele de baseball...

La Feria este parte integranta a parcului Chapultepec, cu numerosi arbori centenari si lacuri. Candva un adapost al aztecilor, astazi este casa unor roller-coastere ca Möbius, realizat din lemn.

Paramount Wonderland, Maple si La Ronde, Montreal, Canada

Cu 200 de atractii, 60 de curse si un parc acvatic imens, parcul Paramount din Ontario este intr-adevar alegerea perfecta pentru fanii curselor nebune. Drop Zone e demential, urcandu-si clientii non-conformisti la 70 metri inaltime, lasdandu-i sa cada liber cu o viteza de aproximativ 5 metri/secunda. Vortex este un roller coaster suspendat, primul din Canada, care combina drumul sau cu experienta acvatica, totul pentru cresterea adrenalinei.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Vrei să lucrezi într-un spaţiu de coworking? Iată ce trebuie să ştii  „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

Jean Drapeau Island, atractie a Montreal World’s Fair in 1967, gazduieste sub aripa sa La Ronde, al doilea parc de distractii din Canada. Le Monstre este cel mai inalt roller coaster din lume, pe doua sine, construit in totalitate din lemn. La Ronde este de asemenea cunoscut pentru competitia de focuri de artificii l’International des Feux Loto-Quebec.

Sursa: YourMoney.ro

Va recomandam si alte articole de pe YourMoney.ro :

Cele mai sigure masini de lux

Cea mai buna companie low-cost

Cea mai inalta cladire de locuinte din tara


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri