12:07, 9 Iulie 2008 publicat în Tati

Ce compromisuri ai fi pregatit sa faci? Esti pregatit sa accepti gospodina devotata, dar nu extrordinar de inteligenta doar pentru ca este frumoasa, chiar daca ai aprecia femeia desteapta de cariera?

Ce compromisuri ai fi pregatit sa faci? Esti pregatit sa accepti gospodina devotata, dar nu extrordinar de inteligenta doar pentru ca este frumoasa, chiar daca ai aprecia femeia desteapta de cariera?

Iubita, mama si prietena

Citeste si:
Tendințele pentru 2021. Stiți ce nu trebuie să vă lipsească din...
Tendințele pentru 2021. Stiți...
Am citit un banc zilele trecute pe internet. Spunea asa: "Este foarte usor sa multumesti o femeie: trebuie sa ii fii iubit, amic, confident, tata, frate, consilier vestimentar, suport moral si fizic, psiholog, samd . Este foarte dificil sa multumesti un barbat: trebuie sa ii oferi mancare si sex". Adevarul este undeva la mijloc: femeia nu este chiar atat de greu de multumit (de fapt, este, dar iar sunt acuzat ca sunt misogin!), iar barbatii au nevoie de ceva mai mult decat sex si mancare. Vrem si bere... Lasand gluma deoparte, femeia ideala trebuie sa fie o amanta grozava (dar pana la urma, nu e o conditie esentiala, pentru ca acesta abilitate se poate invata); sa te ajute (macar cu un sfat) atunci cand ai probleme si sa se bucure alaturi de tine cand esti fericit. Nu am pretentia ca femeia ideala sa comenteze cot la cot cu mine despre sanii lui Angelina, sau fesele lui Sharon, nici de ultimul racnet in materie de mobile sau bujii, dar macar sa nu comenteze cand fac toate acestea la o bere in bodega afumata din coltul blocului.

Desteapta, mai desteapta, cea mai desteapta Care este situatia fericita?

Citeste si:
Mai 2021 - o astro-lună fabuloasă pentru multe zodii! Horoscopul...
Mai 2021 - o astro-lună...

Varianta 1: Tu esti cocos in casa cu un coeficient de inteligenta dublu ca al ei? Poate, dar nu-ti da singur palme cand te trezesti vorbind cu pereti (sau cu ea, e acelasi lucru) si nu te astepta sa te ajute la capitolul sfaturi inteligente.

Varianta 2: Ati fost amandoi colegi de facultate - ea avea note mai bune, dar numai pentru ca isi tocea retina prin bibloteci. Te simti ceva mai bine dotat decat ea la capitolul neuroni, dar nici parerea ei nu este de neglijat.

Varianta 3: Einsein. Orice ai face, ea poate face mai bine. Fara indoiala, partenera ta poarta pantalonii in relatie. Unde anume intervine rolul tau in cuplu, nimeni nu stie exact, pentru ca ea este femeia bionica: frumoasa, desteapta si cu un salariu ce reuseste sa te complexeze. Luati-o voi, eu pe acesta nu o vreau!

Grasa si frumoasa, taranca sanatoasa


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri