Ce compromisuri ai fi pregatit sa faci? Esti pregatit sa accepti gospodina devotata, dar nu extrordinar de inteligenta doar pentru ca este frumoasa, chiar daca ai aprecia femeia desteapta de cariera?
Oricat am incerca sa le mintim pe ele, dar si pe noi insine, clasica problema a aspectului exterior in contrast cu cel interior ramane actuala. Alegerea depinde de gusturile fiecaruia. Sunt unii care se bucura de o femeie care "ocupa tot patul". In egala masura ideea de frumusete difera de la unul la celalalt. Ideea de baza este ca oricat de placuta ar fi prezenta ei, capacitatea sa de a destinde o atmosfera indiferent cat de tensionata, eu nu vreau sa ma sperii dimineata cand o vad!

Ce-o fi, o fi

Ce rost are pana la urma sa te gandesti cum anume iti doresti sa fie femeia ideala? Cand o vei intalni, iti vei da seama ca e potrivita (sau cel putin asa ma indeamna colegele mele sa cred!). Eu unul consider ca este bine sa iti fixezi anumite standarde (desigur, in limite normale) pe care sa nu le cobori, indiferent cat de tare zbiara hormonii in tine, fiindca exista anumite femei care pur si simplu iti iau mintile. Prin urmare, conform principiului ca dragostea e oarba, cine stie cu ce poama de femeie de poti trezi ca te-ai insurat?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

Un articol de Jiji

Sursa: Yuppy.ro

Va recomandam sa cititi si alte articole de pe Yuppy.ro:

Pantofi sport de lux pentru barbati

Super motoare de lux!

Cum sa scapi de mahmureala


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri