Povestea Annettei Herzog, "Winnie, melcusorul cel grabit", este un prilej foarte bun de a-i invata pe cei mici o noua lectie: importanta rabdarii si a lucrului facut fara graba.

Comunicat de presa

Povestea Annettei Herzog, "Winnie, melcusorul cel grabit", este un prilej foarte bun de a-i invata pe cei mici o noua lectie: importanta rabdarii si a lucrului facut fara graba.

Winnie se trezeste dis-de-dimineata si porneste grabit spre mare, cu un cos plin de bunatati. Viseaza la un picnic pe malul marii, insotit de o balaceala buna. Pe drum se intalneste cu broscoiul, ciocanitoarea, cartita si cu iedutul, care, entuziasmati de idee, i se alatura pe rand. Dar toti ceilalti merg mai repede decat Winnie, iar el ramane singur, in urma, necajit ca n-a putut sa tina pasul cu prietenii lui. Cartea le arata celor mici cum graba nu aduce nimic bun.

Pana la urma, totul se termina cu bine pentru Winnie. Din senin, incepe ploaia, iar suvoaiele de apa formeaza langa el o baltoaca, tocmai buna pentru baie. In schimb, prietenii lui se intorc din drum, adapostindu-se de ploaie si, desigur, fara sa fi ajuns la mare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Medicii români pot ȋnvăța o nouă tehnică chirurgicală minim invazivă pentru tratarea cancerelor pulmonare Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!  

Ilustratiile pline de prospetime, realizate de Evelyn Daviddi, contureaza latura amuzanta a povestii. Talentul tinerei ilustratoare este recunoscut in toata lumea, colaborand cu numeroase edituri de carti pentru copii din Italia, Germania, Spania, Austria, Statele Unite si Taiwan.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri