"Ghici cat de mult te iubesc" este primul volum al lui Sam McBratney tradus in limba romana. Cartea spune, cu delicatete si umor, povestea iepurasului Castanuta-cel-Mic, care incearca sa-i arate lui Castanuta-cel-Mare cat de profunda este dragostea ce i-o poarta.

„Ghici cat de mult te iubesc” este o poveste pe care fiecare parinte a trait-o imediat ce copilul sau a invatat sa vorbeasca destul de bine. Plin de sensibilitate, dar si amuzant, jocul dinainte de culcare dintre iepurasii Castanuta-cel-Mic si Castanuta-cel-Mare (care poate fi inzestrat ori cu rolul tatalui, ori cu al mamei) incurajeaza o relatie profunda si calda intre copil si parinte. Ilustratiile Anitei Jeram intregesc atmosfera povestii, contribuind la farmecul dialogului dintre cei doi iepurasi.


Irlandezul Sam McBratney a scris, in peste 30 de ani de cariera, aproximativ 50 de lucrari dedicate copiilor. Visul lui a fost sa devina scriitor si, astfel, a abordat diverse genuri literare, de la nuvele SF pana la piese de teatru radiofonice. Succesul a venit in 1994, o data cu publicarea in Marea Britanie a cartii "Ghici cat de mult te iubesc".

De atunci, volumul s-a vandut in peste 18 milioane de exemplare in intreaga lume, iar in 1995 a fost nominalizat pentru premiul "Cartea anului" in Statele Unite.

Cartea, recomandata copiilor intre 2 si 6 ani.

Sursa: Comunicat de presa


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri