Alimentatie sanatoasa pentru copii cu ajutorul Turnului Magic

12:08, 22 August 2011 publicat în Tati

Echipa de la Neptun a Magic FM continua actiunile care-i au in centru pe cei mici. Si, pentru ca pe litoralul romanesc prea multi copii mananca nesanatos, Ioana de Hillerin si Raul Brebu au demarat o competitie pentru copii, in urma careia toti participantii au primit un desert proaspat, sanatos si bogat in vitamine.

Ioana si Raul i-au invitat pe toti copii aflati pe plaja „La Steaguri” din Neptun, acolo unde se afla studioul Magic FM, sa ridice un turn cat mai colorat cu putinta din jucarii gonflabile.

Turnul Magic, asa cum l-au numit prichindeii, a ajuns in scurt timp la „ametitoarea” inaltime de trei metri, iar „darea in folosinta” a „edificiului” s-a facut numai dupa ce micii constructori au dansat pe muzica Magic FM. Efortul lor a fost rasplatit cu un desert proaspat si sanatos, bogat in vitamine.

Citeste si:
BENEFICIILE UNEI PILOTE DE CALITATE PENTRU SANATATE
BENEFICIILE UNEI PILOTE DE...

„Ioana si cu mine ne-am bucurat ca prichindeii au raspuns chemarii noastre. Radioul oficial al vacantelor reusite, Magic FM, va imparti in continuare surprize frumoase, voie buna si muzica pe placul sufletului tau!", a spus Raul Brebu, prezentatorului singurului matinal de radio transmis in direct in fiecare zi lucratoare de pe litoralul romanesc.

Sursa: Comunicat de presa

Citeste si:
Horoscopul lunii MARTIE 2021: Previziuni astrale importante pentru...
Horoscopul lunii MARTIE 2021:...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri