Echipa de la Neptun a Magic FM continua actiunile care-i au in centru pe cei mici. Si, pentru ca pe litoralul romanesc prea multi copii mananca nesanatos, Ioana de Hillerin si Raul Brebu au demarat o competitie pentru copii, in urma careia toti participantii au primit un desert proaspat, sanatos si bogat in vitamine.

Ioana si Raul i-au invitat pe toti copii aflati pe plaja „La Steaguri” din Neptun, acolo unde se afla studioul Magic FM, sa ridice un turn cat mai colorat cu putinta din jucarii gonflabile.

Turnul Magic, asa cum l-au numit prichindeii, a ajuns in scurt timp la „ametitoarea” inaltime de trei metri, iar „darea in folosinta” a „edificiului” s-a facut numai dupa ce micii constructori au dansat pe muzica Magic FM. Efortul lor a fost rasplatit cu un desert proaspat si sanatos, bogat in vitamine.

„Ioana si cu mine ne-am bucurat ca prichindeii au raspuns chemarii noastre. Radioul oficial al vacantelor reusite, Magic FM, va imparti in continuare surprize frumoase, voie buna si muzica pe placul sufletului tau!", a spus Raul Brebu, prezentatorului singurului matinal de radio transmis in direct in fiecare zi lucratoare de pe litoralul romanesc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Caria dentară – ce este și cum se tratează

Sursa: Comunicat de presa


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri