Parintii sunt pupaciosi, asta e clar! Unii isi pupa copiii pe maini, altii pe obraz sau pe picioruse si altii si pe buze!

Am incercat sa strangem mai multe pareri despre cat de ok este sa pupi un bebelus sau un copilas pe buze. Sa vedem de ce aleg sa faca asta unii parinti si care este motivul pentru care altii refuza din prima sa faca asta. Concluzia? Pe scurt, cei care decid ca este in regula sa-si sarute copiii pe gura spun ca fac asta pentru ca li se pare normal sa-si arate dragostea in orice fel posibil, iar parintii care nu sunt de acord povestesc ca principalul motiv este legat de microbii transmisi pe aceasta cale.

Sa vedem insa, pe larg, ce cred cativa parinti, bunici si un psiholog psihoterapeut despre pupatul copiilor pe buze.

Maria, o bunica in varsta de 54 de ani, spune ca nu ar face asta si nici nu a facut-o vreodata pentru ca „nu cred ca i-ar placea nici lui si nu-mi place nici mie, imi sarut sotul, imi pup copiii si nepotii! Altfel simte un copil un pupic pe obrajori, pe manute, pe picioruse… fiecare tip de dragoste il manifesti diferit. Daca stau sa ma gandesc insa mai bine, cred ca mai puternic este alt motiv: noi, fiind adulti, suntem purtatori de microbi, microbi care se pot transmite extrem de usor si la copii”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Îți doresc timp…

Citeste tot articolul pe UrbanKid.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri