28 Septembrie 2011 publicat în Tati 36 share-uri

Nu am facut niciun dezacord, ci este vorba de un proiect care ne place tare mult si se cheama “Farfurii Curate”.
Bloggerul culinar Adi Hadean, prof. dr. Nicolae Hancu, presedintele Federaţia Romana de Diabet, Nutriţie si Boli Metabolice, si Primaria Cluj-Napoca, impreuna cu alti medici si cu Inspectoratul Scolar Judeţean Cluj au pus la cale un proiect comunitar al carui scop este asigurarea unor mese sanatoase copiilor din gradinitele clujene.

Sa va explic: dupa ce au controlat toate gradinitele din oras pentru a vedea cum se prepara masa de pranz a copiilor, rezultatele au dus la concluzia trista ca trebuie sa se imbunatateasca cat de rapid calitatea alimentelor oferite copiilor din gradinite, asa ca Adi Hadean s-a oferit sa realizeze o carte de bucate completa cu tot felul de retete echilibrate si sanatoase pentru copii. Ok, toate bune si frumoase pana aici, numai ca alocatia de hrana pentru anul in curs este de 7 – 7.5 lei pe zi pentru fiecare copil, asadar retetele nu ar trebui sa depaseasca acest plafon.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PROGRAMUL TOMMY HILFIGER METAVERSE FASHION WEEK SĂRBĂTOREȘTE EXPRIMAREA DE SINE LA NIVEL DIGITAL Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Cele mai încurajatoare citate despre succes
Citeste tot articolul pe UrbanKid.ro.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri