Raceala este o boala banala, dar uneori le poate da batai de cap atat celor mici, cat si parintilor, mai ales daca este insotita de febra. Noi va ajutam sa tratati raceala cu ajutorul a 10 remedii naturiste.

Desi pare o boala banala ce dureaza in jur de 7 zile, raceala le da batai de cap celor mici, ii moleseste, le taie pofta de mancare si energia. Raceala este o boala de sezon nabadaioasa care nu se trateaza cu medicamente, motiv pentru care noi v-am pregatit o serie de remedii naturiste pentru a-i vindeca pe micuti si a le aduce inapoi cheful de joaca si zambetul pe buze.

10 Remedii naturiste de combatere si prevenire a racelii

Mierea – este unul dintre cele mai eficiente alimente utilizate in combaterea racelii, intarind, in acelasi timp, sistemul imunitar al copilului. Mierea ajuta la calmarea durerilor in gat si a tusei. Poate fi consumata in stare naturala sau in amestec cu zeama de lamaie si ceai.

Ceaiurile calde – hidratarea este foarte importanta atunci cand micutul dumneavoastra este racit, intrucat lichidele il ajuta sa transpire, sa elimine toxinele, sa evite congestia nazala si sa scape mai rapid de febra. Se recomanda consumul cate unei cani de ceai din ora in ora, ceaiurile de musetel, tei, macese, soc, sunatoare, menta, urzica etc. fiind cele mai potrivite.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi

Solutia salina – pentru a nu recurge la folosirea substantelor chimice din produsele farmaceutice pentru a desfunda nasul micutului, puteti prepara acasa o solutie salina pe baza de apa cu sare, care are acelasi efect ca cele din comert si nu afecteaza organsimul in niciun fel.

Supa de gaina – este unul dintre putinele alimente tolerate in timpul racelii, fiind hranitoare si hidratanta. In combinatie cu o serie de legume, supa il ajuta pe micut sa se insanatoseasca mai repede si tine totodata bacteriile la distanta.

Cititi si:

Cum tratam naturist raceala si gripa

Foto bebelus racit@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri