Raceala este o boala banala, dar uneori le poate da batai de cap atat celor mici, cat si parintilor, mai ales daca este insotita de febra. Noi va ajutam sa tratati raceala cu ajutorul a 10 remedii naturiste.

Bananele – sunt alimente foarte bine suportate in timpul racelii, contribuind la combaterea senzatiilor de greata si de voma. Bananele sunt recomandate pentru refacerea organismului dupa raceala.

Merele – sunt recunoscute ca fiind dusmanii racelilor. Fie ca sunt consumate in stare naturala, sub forma de compot, suc sau salata, merele au vitamina C si ajuta la tratarea tusei, a infectiei cailor respiratorii, avand si un efect revigorant pentru organism.

Ghimbirul – ajuta la decongestionarea nasului si gatului, are proprietati antiinflamatoare si combate senzatia de greata. Poate fi consumat sub forma de pudra sau ceai.

Sucul de legume – ajuta la hidratarea intensa a organismului celui mic si, in plus, este plin de vitamine si nutrienti care il vor energiza.

Baia de aburi – este foarte eficienta in tratarea racelilor si se poate face dand drumul la apa fierbinte si inchizand usa de la baie. Copilul nu trebuie tinut mai mult de 15 minute in baia de aburi. Pentru a obtine efecte mai rapide, in apa se pot adauga menta sau eucalipt.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi

Medicament naturist din menta si glicerina vegetala – cateva frunze de menta se acopera cu glicerina vegetala si amestecul obtinut se pastreaza timp de 6 saptamani intr-un loc intunecat si rece. Medicamentului astfel obtinut i se va da gust cu miere si suc de lamaie.

Foto bebe cu febra@Shutterstock.com

Va recomandam sa cititi si:

Metode naturale pentru cresterea imunitatii la copii

13 metode naturale pentru cresterea imunitatii la copii

Cele mai bune remedii naturale de crestere a imunitatii

Dieta pentru cresterea imunitatii la copil

8 Remedii naturale sa intaresti imunitatea copilului tau

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri