20 Septembrie 2013 publicat în Mami 116 share-uri

Odata cu tranzitia la anotimpul racoros, copilul vostru este mult mai expus gripelor si diferitelor infectii. Noi v-am pregatit o serie de metode si remedii naturale care sa va ajute sa cresteti imunitatea copilului dumneavoastra.

Odata cu trecerea de la un anotimp la altul si mai ales la un anotimp rece, imunitatea organismului

scade si cei mici sunt expusi la raceli, viroze respiratorii, faringite si alergii. Ce este de facut in acest caz?

Noi v-am pregatit o serie de remedii naturale pentru a intari imunitatea prichindelului dumneavoastra si a-l ajuta sa creasca sanatos si voinic.

Ce inseamna o imunitate scazuta?

Se considera ca micutii au o imunitate scazuta atunci cand racesc frecvent, cand ajung la complicatii precum otite, laringite, faringite, cand au reactii alergice sau diferite infectii.

Pentru a afla cu exactitate daca sistemul imunitar al copilului este deficitar, se poate recurge la o imunograma, test ce arata nivelul de anticorpi din organism.

In cazul in care reiese ca micutul dumneavoastra are organismul slabit, nu treceti imediat la medicamente, ci incercati o serie de remedii naturale precum o alimentatie bogata in fructe si legume, ceaiuri, vitamine etc.,care, cu siguranta, vor da rezultate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill

15 Metode naturale pentru cresterea imunitatii

Vitamina A – se gaseste in alimente precum: lapte batut, peste, galbenus de ou, ficat, morcov, dovleac, rosii, ardei gras, portocale, caise, piersici, pepene galben etc.

Vitamina C – stimuleaza productia unor anticorpi si se gaseste in alimente precum: fructe de padure, macese, mere, rodii, citrice, varza, conopida, ardei gras, spanac.

Cititi si:

5 Secrete ale imunitatii

Foto@Depositphotos.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri