20 Septembrie 2013 publicat în Mami 116 share-uri

Odata cu tranzitia la anotimpul racoros, copilul vostru este mult mai expus gripelor si diferitelor infectii. Noi v-am pregatit o serie de metode si remedii naturale care sa va ajute sa cresteti imunitatea copilului dumneavoastra.

Vitamina D creste puterea de aparare a sistemului imunitar si se gaseste in peste, lapte, unt, galbenus de ou si cereale integrale.

Sucul de legume – este un bun intaritor al sistemului imunitar, daca se consuma o data pe zi, timp de 1-2 saptamani. Sucul poate contine patrunjel, telina si morcovi sau sfecla, castraveti si morcovi.

Propolisul – este recunoscut pentru calitatile sale de intarire a sistemului imunitar. Acesta i se poate administra copilului intr-o lingurita de miere, in fiecare dimineata, urmata apoi de un ceai cald cu lamaie.

• Echinaceea – are rolul de a preveni aparita infectiilor virale si respiratorii si este foarte importanta pentru functionarea sistemului imunitar. Se poate administra copilului sub forma de ceai, pulbere, pastille sau sirop.

• Mierea de albine – este un important remediu natural pentru cresterea imunitatii, faciliteaza digestia, imbunatateste activitatea inimii si are proprietati antibacteriene.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Ceaiuri și suplimente alimentare pentru digestie ușoară Împreună în arte și simțiri Școala Încrederii începe o Revoluție în Educație și încurajează românii să spună STOP bullyingului și violenței în școli

Mierea in combinatie cu scortisoara sau ghimbir are un efect puternic de intarire a sistemului imunitar.

• Catina – este o planta bogata in vitamine, minerale si aminoacizi si este un remediu natural eficient pentru cresterea imunitatii copiilor care sufera de anemie si nu au pofta de mancare. Catina se poate administra copilului sub forma de pulbere, sirop sau ceai.

• Menta – este recomandata pentru cresterea imunitatii copiilor si se recomanda a fi consumata pentru tratarea gripelor, a racelilor, bronsitelor si chiar a pneumoniilor.

Descoperiti si:

10 Alimente care cresc imunitatea

Foto miere@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri