20 Septembrie 2013 publicat în Mami 116 share-uri

Odata cu tranzitia la anotimpul racoros, copilul vostru este mult mai expus gripelor si diferitelor infectii. Noi v-am pregatit o serie de metode si remedii naturale care sa va ajute sa cresteti imunitatea copilului dumneavoastra.

• Zincul – are proprietati antioxidante si este recunoscut pentru cresterea imunitatii copilului. Zincul se gaseste in alimente precum: galbenus de ou, peste, ficat, fasole, linte, migdale, carnea de pui si de curcan.

• Ceaiuri calde antigripale – lichidele calde mentin organismul la temperatura optima si omoara bacteriile. Pentru intarirea imunitatii, se pot administra copiilor ceaiuri precum: tei, musetel, busuioc, macese, mure, afine, zmeura, lamaie.

• Sportul si plimbarile in aer liber – stimuleaza intens sistemul imunitar, oxigeneaza tesuturile si energizeaza organismul celui mic, crescandu-I, in acest fel, rezistenta in fata infectiilor si a virozelor.

• Igiena – este un aspect foarte important caruia trebuie sa i se acorde o atentie deosebita.

Copilul trebuie instruit de mic sa se spele pe maini cu apa si sapun pentru a preveni contaminarea cu virusi, inainte de fiecare masa, dupa ce a fost la toaleta, dupa ce s-a intors de la joaca sau a pus mana pe animale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Masajele cu uleiuri esentiale – au proprietati antioxidante si antibacteriene si contribuie la cresterea imunitatii copiilor intr-un mod placut si relaxant. Se pot folosi uleiuri precum: uleiul de coriandru, ulei de migdale dulci si ulei de anason.

• Dusurile scurte cu apa rece – stimuleaza activitatea inimii si a sistemului circulator. Inainte de a folosi apa rece, corpul celui mic trebuie incalzit, camera de baie trebuie si ea bine incalzita, apoi copilul trebuie invelit intr-un prosop calduros si pufos.

Foto@Depositphotos.com

Va recomandam sa cititi si:

13 metode naturale pentru cresterea imunitatii la copii

Cele mai bune remedii naturale de crestere a imunitatii

Dieta pentru cresterea imunitatii la copil

8 Remedii naturale sa intaresti imunitatea copilului tau

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.

Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri