Din 15 septembrie 2013, carnaciorii Martinel Gustarica constituie o alternativa hranitoare si satioasa pentru gustarea dintre mese a celor mici: carnaciorii Martinel Gustarica, un adevarat deliciu, ce poate fi consumat pe drum, la scoala sau acasa.

Comunicat de presa

Conceputi dupa o reteta speciala, bazata doar pe ingrediente atent selectionate, ce nu contin extract de drojdie, coloranti artificiali, lactoza si gluten, carnaciorii in forma de ursuleti zambitori, ii vor face pe cei mici sa manance cu pofta. Carnaciorii deliciosi Martinel Gustarica pot fi consumati oriunde: pe drum, la scoala sau acasa, datorita ambalajului practic si resigilabil de tip caserola, care mentine prospetimea pana la ultimul carnacior.

Dupa cum bine stim, copiii au tendinta sa fie ceva mai mofturosi si mai pretentiosi cand vine vorba de mancare, de aceea carnaciorii ursuleti mizeaza pe o prezentare originala a produsului, care sa ii incante nu doar pe cei mici, ci si pe parinti, bunici si chiar adolescenti.

De ce este importanta gustarea pentru copii?

Copii sunt cei mai pretentiosi in privinta mancarii si ii atrag, de obicei, alimentele prezentate cat mai vesel si colorat. Spre deosebire de adulti, ei aleg forma de prezentare a produsului, de aceea ii sfatuim pe parinti sa le pregateasca o gustare consistenta, prezentata intr-o forma amuzanta si prietenoasa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. SAGA Festival anunță programul pe zile pentru cea de-a treia ediție: Robin Schulz, Elley Duhe și Vintage Culture printre artiști

Este important ca regimul alimentar zilnic al celui mic sa includa cel putin doua gustari, care sa le asigure copiilor necesarul de energie si nutrienti pentru intreaga zi. Copiii au o rata metabolica mult mai mare decat a unui adult si consuma energia mai repede, consum care, de cele mai multe ori, nu este echivalat in timpul meselor principale si face necesara includerea in alimentatia lor a gustarilor dintre mese.

Calitatea produselor si sanatatea copiilor sunt principalele griji ale carnaciorilor Martinel, de aceea retetele sunt revizuite in mod constant pentru a fi in conformitate cu ultimele studii in ceea ce priveste nutritia si alimentatia copilului.

Produsele dedicate celor mici sunt o sursa de proteine, fibre, sodiu, vitamina B si alte elemente care nu trebuie sa lipseasca dintr-o alimentatie echilibrata. Carnaciorii ursuleti sunt produse recomandate si copiilor cu alergii sau intolerante alimentare.

Foto mancare@Shutterstock.com

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri