23 Martie 2012 publicat în Bebe 1 share-uri

Asociatia Romana de Psihanaliza a Legaturilor de Grup si familie organizeaza grupuri terapeutice pentru a ajuta copiii si adolescentii sa se dezvolte prin diferite activitati.

Costul: 50 lei/sedinta

Programul include la cerere si o intalnire lunara cu familia.

Atelierul scolarilor

Atelierul scolarilor se adreseaza copiilor care au intre 6-9 ani si care se pregatesc sa mearga la scoala sau care au dificultati de atentie si concentrare. Urmareste cresterea autonomiei in efectuarea sarcinilor scolare, identificarea situatiilor dificile, capacitatea de a lucra in grup, exprimarea si comunicarea starilor afective. Modalitatea de lucru va fi interactiva cuprinzand activitati ludice, creative sau jocuri de rol cu scop terapeutic.

Frecventa: bilunar, joi ora 18.00

Durata: 1 ora

Costul: 50 lei/sedinta

Programul include la cerere si o intalnire lunara cu familia.

Atelier de fotolanguage

Fotolanguage este un atelier adresat adolescentilor. Perioada adolescentei este grea nu doar din cauza transformarilor pe toate planurilor, eforturilor mari si mizelor care exista ci si din cauza incapacitatii de comunicare si de deschidere. A putea exprima ce simti, a putea pune cuvinte si imagini peste ceea ce este in interior, a intra in comunicare cu ceilalti sunt modalitati de a descoperi creativitatea si puterea pe care adolescentii o au dar adesea o ignora.Tehnica folosita este una interactiva, stimuland capacitatea de a asocia liber plecand de la anumite teme, precum si creativitatea.

Frecventa: lunar

Durata: 1.30 h

Costul: 60 lei/sedinta

Programul include la cerere si o intalnire lunara cu familia.

Inscrierea se face printr-o intalnire preliminara cu familia stabilita pe baza de programare. Costul intalnirii preliminare este 100 lei.

Locatie: str. Popa Savu, nr. 3, zona arh. Ion Mincu, Aviatorilor, sec. 1

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe articole despre copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri