Inca de cand se nasc, copiii sunt incredibili pentru tot ceea ce pot sa faca. Iata 18 dovezi fascinante in acest sens.

1. Oamenii de stiinta din Norvegia au facut un experiment si au filmat bebelusii nou-nascuti lasati pe burtica memei lor si au descoperit ceva incredibil: printr-o coordonare inceata dar sigura a manutelor si a picioruselor, ei s-au indreptat catre sanul mamei si au inceput sa se hraneasca singuri!

2. Bebelusii se nasc cu un simt auditiv foarte bine dezvoltat si isi pot da seama, inca din primele 10 minute de viata, de unde vin sunetele pe care le aud.

3. Inca un lucru complet fascinant: psihologii americani sustin ca nou-nascuti au cunostinte elementare despre matematica i fizica! Cum? Ei spun ca micutii pot sa faca diferenta intre unul, doua sau mai multe obiecte, pot sa le adune sau chiar sa le scada. Poate nu stiu inca ce inseamna numerele dar el stie cate mere ar trebui sa mai ramana daca ii iei unul si se va arata foarte surprins daca rezultatul este gresit.

4. Copiii sunt nascuti sa zambeasca. Acest lucru simplu dar fascinant a fost descoperit atunci cand doctorii si-au dat seama ca si copiii orbi zambesc, deci nu este ceva ce puteau sa copieze.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PRwave.ro a aniversat 18 ani pe 18 aprilie Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City

Image © Shutterstock - 5253706_001

5. Psihologii au realizat ca un nou nascut de doar doua zile are capacitatea de a-si recunoaste mama asculand doar o silaba inregistrata. Este normal, a avut timp sa se obisnuiasca cu vocea ei pe parcursul saricinii.

6. Bebelusii sunt sensibili la schimbarile de termperatura si, chiar daca nu se poate dezbraca sau imbraca, ei se manifesta altfel. Atunci cand ii este frig se va misca mai mult pentru a se incalzi iar daca ii este cald, va adopta pozitia in care si noi stam la soare: manutele si piciorusele intinse. Va puteti folosi de aceste semne pentru a stii daca celui mic ii este cald sau rece.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri