Inca de cand se nasc, copiii sunt incredibili pentru tot ceea ce pot sa faca. Iata 18 dovezi fascinante in acest sens.

7. Un nou nascut are simtul olfactiv atat de dezvoltat incat se va folosi de el in primele saptamani de viata pentru a-si cunoaste parintii. Incercati sa evitati folosirea parfumurilor intense, a deodorantelor sau a mirosurilor puternice pentru ca s-ar putea sa fie mult prea mult pentru el.

8. Stiati ca atunci cand vorbiti cu bebelusul vostru adoptati un ton complet nou cu care ii mentineti viu interesul si cu care il atrageti? Este interesant de observat cum reactioneaza cel mic atunci cand ii vorbiti asa si ce se intampla cand nu va mai aude.

9. Stiati ca, daca un bebelus si-ar pastra ritmul de crestere pe care il are in primul an de viata, atunci cand ar ajunge la maturitate ar avea... 50 m?

10. Bebelusii prefera sunetele oamenilor decat alfel de sunete si tocmai de aceea, atunci cand cresc si invata sa vorbeasca, ei imita sunetele auzite la parinti sau alte persoane apropiate si nu cele precum taraitul telefonului sau zgomotul masinii.

11. Stiati ca un bebelus nu plange cu lacrimi decat pana la cel putin 3 saptamani sau chiar pana cand face 4-5 luni?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

Image © Shutterstock - 7293631

12. Atunci cand sunt in burtica, bebelusii cunosc starea mamicii. Cum? Oamenii de stiinta au facut un studiu prin care au rugat femeile insarcinate sa asculte diferite tipuri de muzica la casti si apoi au masurat miscarile din burtica. Cercetarea a scos la iveala faptul ca bebelusii au devenit activi in cazul in care mamicile lor ascultau muzica, mai ales muzica preferata. Ceea ce este cu adevarat interesant este ca bebelusii nu puteau auzi muzica si ca ei raspundeau exclusiv numai la reactia mamei la muzica.

13. Simtul atingerii este unul din cele mai dezvoltate in cazul nou nascutilor si s-a demonstrat ca, pana si un copil nascut prematur la 25 de saptamani, poate simti cand este atins. Si ca sa va raspundem la o curiozitate pe care sigur o aveti.... Simtul acesta se dezvolta din cap pana in picioare dar cea mai sensibila regiune la inceput de viata este gurita si tocmai de aceea bebelusii incearca totul cu gura.

Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

14. Inca o data, copiii isi dau seama de tonul vocii parintilor! Daca ii vorbiti zambind, va zami, daca sunteti speriati, il veti speria si tot asa.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri