22 August 2012 publicat în Bebe 6 share-uri

Sfantul Botez este o renastere "din apa si din Duh" pentru fiinta umana, de aceea este un prilej de mare bucurie, la care sunt invitati toti cei apropiati ai familiei. Va prezentam cateva modele de texte pentru invitatii de botez, potrivite pentru acest eveniment!

12 Texte pentru invitatii de botez

Invitatie de botez model 1

Urmand cuvintele Mantuitorului:”De nu se va naste cineva din apa si din Duh, nu va putea sa intre in Imparatia lui Dumnezeu”, parutu-ni-s-a cuviincios ca micutul (N), nascut in ziua (…) sa fie renascut prin Taina Sfantului Botez, in data (…).

Toti cei care doresc sa ni se alature la acest fericit moment, sunt invitati la slujba ce va avea loc in Biserica (N), in jurul orelor (…).

Apoi, spre a inmiresma aceasta Taina dupa datina stramoseasca, parintii: (N) si nasii: (N) au bucuria de a va invita la petrecerea ce de la restaurantul (N).
Va asteptam cu drag!

Invitatie de botez model 2

Odata cu venirea mea pe lume va spun:“Bine v-am gasit!”. Numele meu este (N) si va invit sa-mi fiti alaturi cand voi primi Taina Botezului la Biserica (N), pe data (…), la orele (…), unde ma vor tine in brate nasii mei: (N).

Pe dumneavoastra va voi cunoaste in aceeasi zi, la orele (…), cand impreuna cu parintii mei: (N) va invitam la petrecerea care va avea loc la restaurantul (N).
Va astept cu drag!

sursa foto: sxc.hu
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri