22 August 2012 publicat în Bebe 6 share-uri

Sfantul Botez este o renastere "din apa si din Duh" pentru fiinta umana, de aceea este un prilej de mare bucurie, la care sunt invitati toti cei apropiati ai familiei. Va prezentam cateva modele de texte pentru invitatii de botez, potrivite pentru acest eveniment!

Invitatie de botez model 3

Sunt cel mai frumos dar pe care Dumnezeu l-a facut parintilor mei si ma numesc (N). Dornic sa va cunosc, va invit impreuna cu mama si tata: (N), la Botezul meu, in ziua de (…), ora (…), la Biserica(N) si la petrecerea pe care o dau in cinstea mea, la restaurantul (N), incepand cu orele (…). Va astept cu drag!

Invitatie de botez model 4

Mai intai am fost un punct, dar nu a durat prea mult./ Iar apoi, dintr-o biluta, m-am transformat in mingiuta,/ Si m-am tot rostogolit, pan’ ce-n viata am iesit./ Acum sunt un pui de om, ce mananc, m-alint si dorm,/ Dar, pe lang-acest festin, trebuie sa devin crestin./ Asadar, parintii mei: (N), alaturi de nasii mei: (N),/ Va invita cu mult drag, ca sa ma vedeti “din prag”,/ La Biserica (N), cand o bate ora (…) , in data (…)./ Si-apoi eu, cu o gura de lapte, voi cu vin pe saturate, / Ne-ntalnim, sarbatorim, la restaurantul (…).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Invitatie de botez model 5

Sambata (…), fiul/fiica noastra (N), isi face simtita venirea in lume, prin binecuvantarea pe care i-o da Dumnezeu, in Biserica (N), la ora (…). Nemarginita bucurie va fi marcata prin sarbatorirea la restaurantul (N), incepand cu orele (…). Evenimentul va fi onorat de participarea nasilor (N).
Va asteptam cu drag!

sursa foto:sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri