22 August 2012 publicat în Bebe 6 share-uri

Sfantul Botez este o renastere "din apa si din Duh" pentru fiinta umana, de aceea este un prilej de mare bucurie, la care sunt invitati toti cei apropiati ai familiei. Va prezentam cateva modele de texte pentru invitatii de botez, potrivite pentru acest eveniment!

Invitatie de botez model 6

Ne rugam la Dumnezeu, pentru sufletul tau,/ Ca din mic tu sa cresti mare, din plapand sa te faci tare,/ Ingerasul te-nsoteasca, de rele sa te pazeasca.

Sunt cel mai frumos dar, pe care Dumnezeu l-a facut parintilor mei (N), ma numesc (N). Dornica sa va cunosc, va invit impreuna cu mama si tata, in ziua de (…), ora (…), la Biserica (N), unde voi fi botezat/(a). Sarut mana nasilor mei (N)! Petrecerea pe care o dau in cinstea mea va avea loc la restaurantul (N), incepand cu ora (…) Va asteptam cu drag!

Invitatie de botez model 7

Sunt (N) si am a spune, ca sunt nou venit pe lume,/ Impreuna cu cei care ma vor boteza, nasul meu si nasa mea: (N)/ Alaturi de parintii mei (N) va invitam la Botez./ Biserica (N), data (…), ora(…) negresit!/ Si va mai rog pe dumneavoastra, sa ne-nsotiti la masa noastra,/ Restaurant (N), incepand cu ora (…)/ Sa petrecem impreuna, cu cantec si voie buna,/ Si am sa va multumesc, cand mare eu am sa cresc./ Pana atunci va astept in prag, sa va intampin cu mult drag!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Invitatie de botez model 8

Micuta sunt si va pot spune, sunt nou venita-acum pe lume,/ Nu pot vorbi ca sunt prea mica, dar prin al meu tatic si-a mea mamica (N)/ Eu va invit pe dumneavoastra sa veniti la masa noastra: data (…), restaurant (N), orele (…)./ Sa petrecem impreuna in cantec, joc si voie buna/ Iar daca veti binevoi a ma sustine si privi, in timp ce voi fi crestinata,/ Aceasta e adresa toata: Biserica (N), orele (…)./ Iar cei care ma vor boteza sunt nasul meu si nasa mea: (N),/ Cu ei va astept in prag, sa va intampin cu mult drag!

sursa foto:sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri