31 August 2012 publicat în Bebe 7 share-uri

Alegerea caruciorului potrivit nevoilor copiilor nu este o sarcina prea usoara. Exista insa cateva reguli, pe care este bine sa le aveti in vedere atunci cand porniti in cautarea caruciorului pentru copil.

5 Sfaturi pentru alegerea caruciorului

Caruciorul este un articol indispensabil pentru orice copil, de la nastere pana la 2-3 ani.

De aceea, alegerea modelului caruciorului trebuie sa tina cont de anumite reguli pentru a intampina toate nevoile copilului si cele ale parintilor.

1 Modelul caruciorului

Exista acum modele variate de carucioare, adaptate varstei copilului si diferitelor intrebuintari.

Dintre modele amintim:landou, carucioare 2 in 1, carucioare 3 in 1, carucioare cu 3 sau 4 roti, carucioare cu roti duble, carucioare sport, carucioare cu pliere tip umbrela.

  • Landou: recomandat pentru nou-nascuti, pana la varsta de 6luni, deoarece bebelusul trebuie sa stea in pozitie orizontala pana la aceasta varsta.
  • Carucioarele 2 in 1: sunt alcatuite astfel incat sa poata fi folosite inca de la nastere. Contin doua componente pot fi: landou si un scaun ce poate fi detasat de sasiu sau un carucior cu spatele rabatabil si cos auto pentru bebelus. In orice varianta exisa landoul sau caruciorul cu spatele rabatabil pentru nou-nascut, care ii asigura pozitia orizontala. Scaunul sport si cosul auto sunt ideale pentru calatorii.
  • Carucioarele 3 in 1 dispun de landou, cos/scaun auto si scaun sport reglabil.
  • Carucioarele cu 3 roti ofera cea mai buna mobilitate si manevrabilitate, de aceea sunt cea mai buna alegere pentru mamicile active care agreeaza plimbarile dese. Aceste carucioare ocupa mai putin spatiu decat cele cu 4 roti, atunci cand sunt pliate.

sursa foto:sxc.hu

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Cele mai încurajatoare citate despre succes

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri