11 Ianuarie 2021 publicat în Bebe 6 share-uri

Salteluta pliabila este ideala pentru joaca si o multime de alte activitati ale bebelusului. Iata ce aspecte trebuie sa ai in vedere atunci cand alegi o saltea pliabila pentru copil.

De ce ai nevoie de o salteluta pliabila pentru bebelus?

Salteluta pliabila este conceputa special pentru a-i asigura copilului un loc sigur si confortabil unde sa se joace sau sa desfasoare anumite activitati. Toti parintii stiu ca bebelusii adora sa isi petreaca timpul pe podea. Insa covorul, gresia sau parchetul nu sunt deloc potrivite pentru joaca, relaxare sau rasfoitul unei carti. Atunci cand copilul tau sta pe o salteluta, nu-ti mai faci deloc griji ca ar putea sa-i fie rece sau cald. Se simte relaxat si liber sa se joace.

Salteluta pliabila Sobble este suprafata pe care orice copil se joaca in voie si descopera lumea inconjuratoare. Salteluta Sobble poate fi utilizata indiferent de anotimp, datorita adaptarii temperaturii.

Un alt motiv important pentru care este utila o salteluta de joaca este ca aceasta previne zgomotul. Stim cu totii ca distractia in casa presupune uneori sarituri si zgomote cu jucarii. Copilul are nevoie de joaca pentru a-si consuma energia si adesea este imposibil de oprit. Zgomotul insa nu este deloc pe placul vecinilor. Cu salteluta pliabila Sobble, cei mici se pot distra in voie, deoarece suprafata acesteia estompeaza zgomotul. Joaca poate continua, fara ca vecinii sa fie deranjati.

Cum alegi cea mai buna salteluta pliabila?

Iata care sunt cele mai importante criterii pentru alegerea unei saltelute potrivite. Citeste continuarea articolului pe mamisicopilul.ro

Sursa foto: De la Ekaterina Pokrovsky/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri