4 Februarie 2021 publicat în Bebe 6 share-uri

Chiftelute de legume – iata o mancare gustoasa si sanatoasa, care poate fi oferita copilului dupa varsta de 1 an. Afla cum prepari cele mai bune chiftelute de legume pentru bebelus, ideale pentru cina sau o gustare finger food.

Chiftelute de legume – reteta pentru bebelusi

Atunci cand vine vorba despre prepararea unor retete de mancare pentru bebelusi, este important sa alegi doar ingrediente potrivite varstei copilului tau. Legumele sunt printre cele mai sanatoase alimente si se introduc in alimentatia celui mic inca din prima etapa de diversificare. Daca la inceput principalele modalitati de oferire a legumelor sunt sub forma de supe si piureuri, pe masura ce copilul ajunge la varsta de 1 an ii pot fi oferite si buchetele de legume preparate la abur sau chiftelute de legume.

Chiftelutele de legume pentru bebelusi se prepara la cuptor. Reprezinta o varianta placuta si sanatoasa de a-i determina pe copii sa manance legume variate. Trebuie sa stii ca un copil este bine sa consume cel putin cinci tipuri de legume pe zi. Cum in aceste chiftelute pot fi incluse cinci-sase feluri de legume, portia de vegetale este asigurata. Ele pot fi servite cu sos de avocado si iaurt sau cu sos de rosii si mozzarela, ceea ce furnizeaza un aport echilibrat de vitamine, minerale, proteine si grasimi sanatoase.

Chiftelute de legume – ingrediente si mod de preparare >>

Citeste continuarea articolului pe mamisicopilul.ro

Foto articol: pixabay.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri