Vezi de ce trebuie sa prioritizezi achizitia unui carusel de patut, de la 3 saptamani ale bebelusului!

7 Septembrie 2023 publicat în Bebe 27 share-uri

Se poate spune ca prima jucarie pentru un bebelus sunt chiar fetele parintilor sai, insa a doua jucarie, in cel mai adevarat sens al cuvantului, poate fi un carusel patut amplasat chiar deasupra capului sau.

Varietatea de forme incluse intr-un astfel de carusel este de obicei insotita de lumini si sunete. Aceasta jucarie nu numai ca ocupa timpul bebelusului in pat, dar este si un important stimulator al dezvoltarii motorii, vizuale si auditive a copilului.

In mod cert, un carusel este un tip de jucarie patut bebe foarte potrivit pentru nou-nascuti. Are un efect calmant asupra copilului si stimuleaza dezvoltarea perceptiei vizuale si auditive. Se amplaseaza, de obicei, la 20-30 cm deasupra capului bebelusului – aceasta fiind cea mai buna pozitie pentru ca micutul sa il poata observa.

Fapul ca include jucarii colorate, adesea luminoase si muzicale, este deosebit de important, deoarece atrage atentia nou-nascutului si il incurajeaza sa actioneze. Bebelusii incearca sa ajunga la jucariile suspendate pentru a-si exersa abilitatile motorii. De asemenea, sunetele redate de un carusel muzical le dezvolta micutilor perceptia auditiva si au un efect calmant.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Nu in ultimul rand, un carusel muzical bebe poate fi si o decoratiune excelenta pentru dormitorul celor mici – fete sau baieti, deopotriva. Citește continuarea articolului pe mamisicopilul.ro

Image by Antonia Ortega from Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri