Vrei sa pastrezi amintirea celor mai frumosi ani ai micutului tau? Participa la concursul Kidz si castiga o sedinta foto profesionista realizata de Chocolate-Kids.

Vrei sa pastrezi amintirea celor mai frumosi ani ai micutului tau? Participa la concursul Kidz si castiga o sedinta foto profesionista realizata de Chocolate-Kids.

La concursul precedent, utilizatoarea Shinning a castigat o sedinta profesionista pentru micutul Horia. Poti vedea pozele in pagina de profil a mamicii.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti o fotografie cu copilul tau pe office@chocolatekids.ro. La concurs pot participa numai mamicile de copii cu varste cuprinse intre 0 si 1 an. Concursul se desfasoara in perioada 16 -23 ianuarie 2009.

Premiul consta in sedinta foto, imaginile pe suport electronic si o fotografie format A3 cu micutul sau micuta ta, precum si un filmuletz pe care sa-l puteti imparti cu cei dragi si online.. O parte dintre fotografiile realizate vor fi prezentate si in cadrul unui articol ce va fi publicat pe www.kidz.ro.

Chocolate-Kids este un proiect inedit : fotografie artistica pentru copii. Acest concept a fost introdus pentru a oferi parintilor bucuria amintirilor primilor ani de viata ai copiilor, la o calitate exceptionala. Chocolate-Kids e mai mult decat fotografie, e un mod de a scrie o poveste. Lasati-va dusi de fantezie si curiozitate pe www.chocolatekids.ro.


In clipul de mai jos puteti vedea cateva imagini realizate de artistul Dragos Bratasanu pentru Chocolate-Kids:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Principiile de bază ale mașinii CNC


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri