Conferinta �Bebe Sanatos� este cel mai important eveniment din Romania de unde poti invata, direct de la medici si specialisti, cele mai bune metode de crestere si ingrijire a copilului cu varsta cuprinsa intre 0 si 3 ani.

Conferinta „Bebe Sanatos” este cel mai important eveniment din Romania de unde poti invata, direct de la medici si specialisti, cele mai bune metode de crestere si ingrijire a copilului cu varsta cuprinsa intre 0 si 3 ani.

Sanatatea Media Group organizeaza pe data de 24 octombrie 2009, la Bucuresti, incepand cu ora 10.00, cea de-a doua editie a Conferintei „Bebe Sanatos”. „Bebe Sanatos” este un eveniment interactiv, locul de intalnire al unora dintre cei mai buni medici ginecologi, pediatri, nutritionisti, psihologi si avocati din Romania cu parinti si viitori parinti dornici sa se informeze cu privire la cele mai bune metode de crestere si ingrijire a copiilor cu varsta cuprinsa intre 0 si 3 ani.

Aceasta editie a Conferintei „Bebe Sanatos” se va desfasura sub tematica „Solutii moderne la problemele clasice ale posturii de parinte” - o editie care isi propune sa ofere cele mai pertinente si eficiente solutii pentru problemele cu care se confrunta orice parinte in societatea actuala: alegerea celei mai bune metode de nastere, prevenirea si tratamentul eficient al bolilor copilariei, informarea in legatura cu drepturile legale ale mamei, dar si ale femeii insarcinate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine

In cadrul conferintei vor sustine prezentari si vor raspunde la intrebarile publicului unii dintre cei mai buni medici din Romania: prof. dr. Bogdan Marinescu, medic primar obstetrica-ginecologie, directorul Spitalului Clinic de Obstetrica-Ginecologie „Prof. dr. Panait Sarbu” din Bucuresti, conf. univ. dr. Silvia Stoicescu, medic primar pediatru, seful Sectiei Nou-Nascuti din cadrul Spitalului Clinic „Gheorghe Polizu” din Bucuresti. De asemenea, publicul va putea audia un pediatru de renume, un nutritionist, un psiholog si un avocat.

In prima parte a conferintei se vor aborda teme de ginecologie (metode de nastere moderne, rolul si avantajele recoltarii celulelor Stem, metode de contraceptie in perioada alaptarii), legislatie (concediul prenatal, concediul de crestere si ingrijire a copilului, reincadrarea femeii la locul de munca, dupa finalizarea concediului de maternitate). In cea de-a doua parte vor fi dezbatute subiecte de pediatrie (reguli de igiena, colicile sugarului, alergiile bebelusilor, diareea copilului mic, metode de prevenire a bolilor copilariei), nutritie (diversificarea alimentatiei sugarului, digestia bebelusilor, alimente bio) si psihologie (dezvoltarea memoriei si creativitatii prin intermediul jocului). Prezentarile speakerilor vor fi urmate de o sesiune de intrebari si raspunsuri din partea publicului. De asemenea, la finalul conferintei, va avea loc un program de divertisment: cantece si dansuri, concursuri cu premii, tombole, surprize si multa distractie. Totodata, va fi desemnat castigatorul concursului „Cel mai frumos Bebe”, care se desfasoara in aceasta perioada pe www.bebesanatos.ro.
Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Leagăn pentru toată copilăria Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON

„Bebe Sanatos” este un concept inovator, fiind singurul eveniment de acest gen organizat in Romania: parintii si viitorii parinti pot interactiona si comunica direct cu medicii si specialistii invitati, pot pune intrebari si afla raspunsuri cu privire la metodele optime de crestere si ingrijire a copilului. Intr-o singura zi, intr-un singur loc, fara programare, fara sali de asteptare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri