4 Ianuarie 2012 publicat în Copil 1 share-uri

Noul An abia incepe si cei mici trebuie sa isi faca, la fel ca si cei mari, planurile de progres pentru noul an, adaptate, desigur, la varsta prichindeilor.

Propuneri pentru Noul An – copiii de peste 7 ani

Pentru ei noile teluri pot consta in:

  • Rezultate mai bune la scoala. Acestea pot fi stimulate de catre parinti prin recompense;
  • O tabara de vara;
  • Performanta intr-un sport;
  • Invatarea unei limbi noi, in afara celor studiate in scoala;
  • Avansarea intr-un proiect, olimpiade etc.
  • Imbuntatatirea relatiei parinte – copil: ce considera copiii ca ar trebui sa faca in acest sens? Ce considerati dumneavoastra ca parinti ca ar trebui sa faceti in acest sens?

Copiii de peste 7 ani isi pot face singuri lista de noi propuneri si realizari pentru 2012, ceea ce este foarte util pentru a observa si voi, ca parinti, inclinatiile si dorintele copiilor, aptitudinile pe care acestia considera ca le au.

De asemenea realizand aceasta lista “to do” pentru noul an copiii isi formeaza un mod organizat de a proiecta in timp activitatile lor si de a-si doza eforturile in vederea atingerii telurilor propuse. Acest comportament le va fi foarte util in viitor atat in viata personala, cat si cea profesionala.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri