27 Ianuarie 2012 publicat în Copil 11 share-uri

In sfarsit a venit iarna iar tu si copilul tau puteti sa profitati de ocazie pentru a va juca. Iata cateva idei de jocuri si activitati pentru copii in sezonul rece.
Joaca-te de-a leapsa pe “inghetate”

Jucati-va leapsa si atunci cand l-ati prins pe cel mic, el va"ingheta".

Arunca la tinta

Cu bulgarii rotunzi si frumosi pe care i-ati facut mai devreme puteti sa dati la tinta. Spune-i ca sunteti Robin Hood si partenerii lui de lupta si ca trebuie sa va exersati loviturile pentru a invinge inamicul.

Ridica oameni de zapada

Dupa ce l-ai invatat sa faca bulgari de zapada, treci la urmatorul nivel si invata-l sa faca oameni de zapada. Atunci cand il decorati, leaga-l pe cel mic la ochi si da-i “uneltele” de infrumusetare, si spune-I sa se incredeada in instinct. O sa fie distractiv cand o sa isi vada rezultatul.

Intrecere pe zapada

Colacii folositi vara la mare sunt de folos si iarna pentru ca ei aluneca foarte bine pe zapada. Fa o intrecere in care copiii sa fie asezati pe colaci si in care sa se foloseasca doar de picioare pentru a se pune in miscare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

Cuburi colorate de gheata

Ingheata cateva cuburi folosind apa colorata si ascunde-le in zapada. Cine nu isi doreste sa gaseasca comorile?

Hraneste pasarile

Ori ca va duceti in parc sa hraniti ratele cu paine sau cereale, ori ca il ajuti pe copilul tau sa construiasca ceva in care sa puteti pune hrana pentru pasarele, o sa fie distractiv. O idee e sa scobiti o portocala si sa o umpleti cu cereale apoi puneti-o afara.

X si O in zapada

Zapada este o hartie care nu se epuizeaza usor, asa ca foloseste-o si joaca-te cu micutul tau X si O.

Graffiti pe zapada


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri