In functie de zodia sub care s-au nascut, copiii au anumite caracteristici. Copilul Fecioara este ordonat, Berbecutii sunt lideri innascuti iar copilul Balanta este preferatul tuturor. Alfa mai multe despre personalitatea copilului tau in functie de zodia sa.
Horoscopul Personalitatii: Copilul Capricorn

El este un copil linistit, timid si inchis in el. Este foarte serios si perseverent, tocmai de aceea este copilul pe care parintii nu trebuie sa il supravegheze prea tare pentru ca el isi va face temele si va invata din proprie initiativa. Inca de mic isi alcatuieste un set de valori pe care le urmeaza. Iubeste singuratatea si pentru ca este si timid, de multe ori va prefera sa se joace singur. Incurajati-l sa isi faca prieteni, chemati copii la el acasa, incercati sa il apropiati de cei de varsta lui pentru ca singur nu o va face. Isi va alege prietenii in functie de increderea pe care o va avea in ei.

Horoscopul Personalitatii: Copilul Varsator

Trece dintr-o extrema in alta: cand e linistit, prietenos, jucaus, relaxat, cuminte, cand este nervos, agitat, suparat, incapatanat si ofensiv. Este destul de greu de inteles cum sa te comporti in jurul lui, iar parintii trebuie sa invete sa il tempereze si sa il aduca cu picioarele pe pamant. Schimbarile nu trebuiesc impuse, ci indreptata atentia catre ele si tot asa. Cu rabdarea se trece marea in cazul copilului Varsator. Are o imaginatie foarte bogata si vine uneori cu solutii la care nimeni nu s-ar gandi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Stiluri parentale – tipuri, caracteristici si recomandari

Horoscopul Personalitatii: Copilul Pesti

Copilul nascut sub acest semn este un visator incurabil. Lui ii place tot ceea ce este frumos, de basm, este fascinat de povesti si iubeste tot ceea ce ii stimuleaza imaginatia. Nu este genul de copil pe care sa il fortezi sa aiba o rutina zilnica, pentru ca ii vei ucide spiritul. Copilul Pesti are o intuitie fascinanta cu ajutorul careia mereu gaseste cele mai bune solutii pentru cei din jurul lui. Este un copil bun, bland si iubitor.

Kidz.ro iti recomanda mai multe articole despre copii:

Horoscopul copiilor: Copiii din zodiile de foc

Horoscopul copiilor: Copiii din zodiile de apa

Sexul programat - fertilitate, zodia si sexul copilului

Cadourile potrivite pentru copii in functie de zodie

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe articole despre copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri