2 Noiembrie 2011 publicat în Copil 25 share-uri

Educarea unui copil nu este tocmai usoara si orice parinte poate confirma aceasta. Zodiacul copilariei vine in ajutor parintilor, oferind cateva indicii pretioase pentru a crea o legatura armonioasa cu cel mic.

Zodiacul copiilor: Cum te intelegi cu copilul din zodia Rac (apa clara de izvor)

Copilul Rac este foarte sensibil, are nevoie de foarte multa afectiune si de un spatiu in care sa se simta comod si familiarizat. Pentru el o zi frumoasa este cea petrecuta acasa alaturi de parinti cu care se joaca sau are diverse activitati decat o excursie in parcul de distractii. Il obosesc situatiile agitate, aglomeratiile, vizitele si excursiile dese.

Copilul Rac prefera locurile si lucrurile cu care s-a obisnuit deja pentru ca are tendinta sa isi formeze un univesrs al lui din obicectele care il inconjura. Asadar daca treceti printr-o perioada cu excursii, este indicat sa ii luati celui mic un obiect preferat ca el sa se simta in siguranta: papusa preferata, paturica preferata etc.

Copilul Rac are nevoie de multa afectiune, astfel ca este indicat sa il implicati in toate activitatile voastre casnice pentru a nu-l neglija. Se va simti foarte bine alaturi de parinti decat sa se joace singur in camera lui, ceea ce face in timpul cat parintii sunt la munca.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Copilul Rac nu trebuie certat. El trebuie sfatuit cu grija si corectat cu dragoste atunci cand greseste pentru ca prezinta o bunatate nativa si o repulsie fata de tot ceea ce inseamna violenta (verbala, fizica etc.). Prefera sa fie indrumat decat sa i se insiruie o lista de reprosuri.

Copilul Rac creste foarte bine daca i se ia un animalut: o pisica, un catelus. Nu va faceti grji, va sti din instinct cum sa se comporte cu noul lui prieten pentru ca nativii rac sunt inclinati spre ingrijire. Mai mult decat atat, un animal de care sa aiba grija ii va umple timpul in care voi lipsitit de acasa din diverse motive si copilul nu se va simti singur. Cu siguranta veti observa dragostea si grija lui pentru animale pentru ca va aduce in casa un animal de fiecare data cand il gaseste ranit sau abandonat.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri