2 Noiembrie 2011 publicat în Copil 25 share-uri

Educarea unui copil nu este tocmai usoara si orice parinte poate confirma aceasta. Zodiacul copilariei vine in ajutor parintilor, oferind cateva indicii pretioase pentru a crea o legatura armonioasa cu cel mic.

Ca parinti trebuie sa ii oferiti totodata si un spatiu perosnal copilului Rac, de aceea este indicat sa aiba camera lui unde sa se retraga in intimitate atunci cand simte nevoia.

Horoscopul copiilor: Cum te intelegi cu copilul din zodia Scorpion (apa tulbure)

Copilul Scorpion este un copil puternic, doritor sa fie in centrul atentiei, dar poate dezvolta inca de mic ranchiuna si dorinta de razbunare. Totodata copilul Scorpion este destul de egioist in ceea ce priveste obiectele sale, astfel ca printre primele lucruri pe care trebuie sa il inveti se numara iertarea si impartirea jucariilor, daruirea.

Copilul Scorpion este destul de greu de inteles, aproape ca niciodata nu veti sti pe deplin ce isi doreste. Se manifesta discret si multe sentimente nu le evidentiaza, astfel ca inca de cand se afla in fasa este greu sa intuiti de ce nu se mai opreste din plan, ce isi doreste ca sa se linisteasca.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscopul lunii Martie 2023 pentru fiecare zodie: evenimente astrologice majore ce au puterea să schimbe lumea și să ne zdruncine destinul Horoscopul Italian al Dragostei pentru 2023: Momente de cumpănă pentru unele zodii, noi începuturi sau fericire absolută pentru altele! Previziunile în iubire pe un an pentru fiecare zodie Horoscopul dragostei ca în povești: aceștia sunt cei mai romantici bărbați ai zodiacului

Desi in multe situatii este aparent calm, totusi mintea copilului scorion zboara la tot felul de trznai. Este spontan si isi poate schimba starea de spirit de la o secnda la alta, ceea ce poate fi foarte obositor pentru parinti. De aceea parintii trebuie sa se comporte constant in fata unul copil Scorpion ca el sa ii poata considera drept reper comportamental.

Copilul Scorpion manipuleaza in mod nativ si devine foarte incapatanat atunci cand isi doreste ceva, fiind capabil de multe gesturi. De aceea este important sa il urmariti cu atentie, sa incercati sa observati daca minte si mai ales daca fura – intotdeauna trebuie pedepsit. Cea mai buna pedeapsa pentru el este sa nu-l bagati in seama cateva ore, sa stea singur in camera lui, pentru ca mictutul scorpion isi doreste sa fie in centrul atentiei. Confiscarea jucariei preferate reprezinta de asemenea o pedeapsa, copilul Scorpion avand foarte bine dezvoltat simtul posesiei.
Horoscopul banilor pentru Noiembrie 2022: 4 zodii atrag abundența și bogăția fără efort, cu noroc divin Horoscopul Țigănesc: descoperă Oracolul Legendar al simbolurilor binelui dintr-o cultură fascinantă Horoscopul dragostei în 2023 pentru zodia Pești: poate cea mai norocoasă zodie în iubire din acest an

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

-

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri