Daca nu aveti nicio idee unde sa iesiti cu cei mici si cu prietenii la final de saptamana cititi mai jos pentru ca va dam noi un pont.

Am ajuns aici in timpul saptamanii intr-o seara si localul era gol. Cu atat mai bine, pentru ca am putut sa am parte de o seara in liniste, cu muzica ambientala pe fundal.

De ce-mi place aici?

Pentru ca, daca prin alte localuri, trebuie sa caut pagina cu mancare vegetariana aici tot meniul este destinat celor care s-au decis sa manance sanatos.

Ba chiar au si bauturi speciale, naturale, amestecuri cu tot felul de lucruri gustoase. Eu am incercat ceva cu lapte, mango si iaurt si credeti-ma ca daca nu-mi era foarte foame ma opream la asta pentru ca era si gustos si consistent. In plus, este unul dintre putinele locuri unde exista bere de ghimbir, de mai multe feluri chiar. Apropo de mancare, zic sa ma intorc la asta. Preturile chiar nu sunt ridicate (am pozat cateva pagini din meniu, fotografiile le gasiti mai jos in galeria foto) si puteti accesa si meniul lor pe site-ul Mandala.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City

Cititi tot articolul pe UrbanKid.ro.

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe articole despre copii.

Kidz va invita la comentarii: Care sunt locurile voastre preferate unde puteti merge si cu copiii?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri