Ce aduce luna Aprilie pentru micutii nostri? Hai sa aflam!
Leu

Copilul Leu incepe cu bine luna, cu gandul la joaca, la glume si la prietenii lui. Acest lucru nu inseamna ca isi neglijeaza scoala! Nu, cum ar putea sa faca el acest lucru? Din contra, eforturile lui la scoala vor creste simtitor in doua jumatate a lunii. In luna aprilie starea de sanatate a copilului Leu este foarte buna, ca de obicei. Este plin de energie, alearga de sus pana jos si invers si se bucura de vremea frumoasa. Atentie la cei care au probleme de vedere pentru ca pot aparea complicatii sau evenimente neplacute.

Fecioara

Copilul Fecioara este foarte plin de energie in aceasta perioada si si-o concetreaza pe toata in proiectele de la scoala. Eforturile lui sunt rasplatite iar el se lauda cu notele bune! Se bucura de compania prietenilor si a colegilor de scoala. Trebuie acordata o atentie deosebita starii de sanatate a acestui micut pentru ca influenta Marte-Neptun poate fi toxica. Aveti grija ce mananca, cat mananca si de unde. Pentru a evita evenimentele nefericite de sarbatori, fiti cu ochii pe el cat mananca si aveti grija ca totul sa fie proaspat si curat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Balanta

Luna aprilie se anunta favorabila pentru copiii nascuti sub semnul Balantei. Lucrurile sunt pe placul lui: este in centrul atentiei, invata lucruri noi si are timp de joaca. 2012 nu se anunta un an tocmai bun din punct de vedere al sanatatii pentru copiii Balanta. Asadar, aveti grija de copii pentru ca ai risca sa capete infectii, intoxicatii sau boli contagioase. O igiena corespunzatoare si o alimentatie echilibrata ar putea preveni complicatiile.

Scorpion

Micutii Scorpioni sunt putin cam pusi pe cearta in aceasta perioada. In calitate de parinti puteti sa discutati cu ei si sa le ascultati „oful”, caci sigur trebuie sa aiba ceva pe suflet care ii deranjeaza atat de tare. Totusi, aceasta este o perioada favorabila pentru ca acesti copii au sanse sa isi descopere sau sa isi exprime talentele. Starea de sanatate nu necesita o atentie sporita, decat daca micutul sufera de afectiuni vechi care pot recidiva.

Sagetator

Copilul Sagetator este plin de energie si de voie buna in aceasta perioada, este mai optimist ca oricand si este foarte iubitor. La scoala se ambitioneaza mai mult ca oricand si capata apreciere din partea profesorilor si a colegilor. Acasa se agata de gatul celor din familie si acolo vrea sa ramana. In aceasta perioada da dovada de multa, multa dragoste. Cat despre sanatate... Vine Pastele si pofticiosul de Sagetator va incerca din toate bunatatile si nu se va opri prea usor. Aveti foarte mare grija sa nu faca excese de dulciuri si de mancaruri grase pentru ca il pot afecta destul de tare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri