Ce aduce luna Aprilie pentru micutii nostri? Hai sa aflam!
Capricorn

Luna aprilie se anunta favorabila pentru micutii Capricorni: starea lor de spirit si de sanatate este buna, temele si invatatul merg foarte bine aceasta luna datorita prezentei planetei Venus aflata in casa muncii iar prietenii roiesc in jurul lor. In aceasta perioada copiii Capricorni sunt expusi exceselor, ca doar vin sarbatorile pascale, deci parintii trebuie sa fie foarte atenti ca cei mici sa nu exagereze cu mancarea grasa (oua, carne), cu bunatatile si prajiturile! De asemenea, aveti grija ca micutul vostru sa consume cat mai multe lichide si duceti-l in parc sa se joace ca sa isi consume energia pe care o are in aceasta lume. Ii va face bine.

Varsator

Aceasta luna este foarte buna pentru copilul Varsator. El se remarca la scoala prin compunerile frumoase, prin prezentarile pe care le face si prin comunicarea eficienta de care da dovada. Nu este imposibil ca in aceasta luna micutii sa isi descopere vreun talent de care nu stiau. Cat despre sanatate, luna aprilie parca nu zambeste la fel de tare: atentie la starile de oboseala si la mancare!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri