9 Aprilie 2012 publicat în Copil 6 share-uri

Dedi e un blogger fain, acel tip de blogger-tatic care isi arata emotiile fara sa ii fie frica ca asta ii poate diminua masculinitatea. Este deschis, spune lucrurilor pe nume intotdeauna si ne uimeste mereu prin povesti haioase si sincere din viata de tatic.

In ce parcuri mergeti? Dar cand este urat afara, ce activitati sociale aveti? Ai un top 3 locuri child-friendly din Bucuresti?

Avem peste drum parcul IOR (sau Titan sau Al . I. Cuza, cum doriti) si langa bloc un parc micut de cartier. Prin cele doua ne facem veacul cand e de iesit afara. Acum abia astept sa inverzeasca zdravan parcurile si sa explodeze umbrelele la terase ca sa ne luam campii. Vara trecuta ne-a fost simplu sa populam terasele pentru ca Luca statea cuminte in brate la noi. Acum a inceput sa mearga si va fi ceva nou pentru toti sa alergam printre mese, pahare si meseni galagiosi.

Pe timp de frig am fost cam frustrati si izolati. Nu am gasit o carciuma care sa imi dea de baut dupa pofta inimii si care sa imi accepte boracul asa cum e el. Asa ca ne-am mutat gasca la bloc, la noi acasa. De curand am descoperit locantia ‘Una’ si ne place. E misto de mers cu galeata de copii acolo.

Citeste tot articolul pe UrbanKid.ro

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe articole despre copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri