23 Aprilie 2012 publicat în Copil 1 share-uri

Rubrica in care vorbim despre carti deosebite! Azi va recomandam cartea “50 de activitati interactive pentru dezvoltarea copilului” de Sally Goldberg.

Obisnuiam sa petrec mult timp cu fetele mele, insa fara a ma implica atat de mult cat as fi vrut in jocul lor, nu pentru ca nu as fi vrut, ci pentru ca de la un timp, intrasem intr-o rutina deloc neconstructiva.

Ne trezim de dimineata, o duc pe Ana la gradinita, ma intorc acasa, gatesc, o iau pe Ana de la gradinita, mancam, ne uitam putin la desene, apoi construim un castel urias, un trenulet din cuburi colorate, pictam, coloram cifre si litere, fredonam cantecele, citim povestea la culcare…si cam atat. Am redescoperit de curand in biblioteca o carte pe care o cumparasem acum vreo doi ani in urma, cand Ana era înca in burtica, şi nu imi era de prea mare folos: 50 de activitati interactive pentru dezvoltarea copilului de Sally Goldberg.

Este o carte pentru parinti care, in urma experientei acumulate de Sally alaturi de fiica sa, ofera multe idei practice care sa apropie si mai mult parintele de copil, ne descopera modalitati simple si eficiente de a imbogati mediul de joaca al copiilor in fiecare zi. Conceptul de la care porneste este “invata prin joc.”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați

Activitatile descrise in aceasta carte au la baza jocul si folosesc notiuni precum obisnuinta, repetitia si incepe cu inceputul. Scopul pentru care merita sa citesti aceasta carte este consolidarea relatiei plina de semnificatii dintre parinte si copil, crearea unui mediu pozitiv care sa starneasca dorinta copilului de a descoperi lumea inconjuratoare, de a-si dezvolta imaginatia.

Citeste tot articolul pe UrbanKid.ro

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe articole despre copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri