6 Iunie 2012 publicat în Copil 14 share-uri

Copiii au puterea de a ne ului in fiecare zi, nu-i asa? In cinstea lor am adunat cateva lucruri fascinante despre ei pe care nu le stii.

18. Inima unui fat incepe sa bata dupa 3 saptamani de la concepere.

19. Indiferent de locul unde se naste, un copil va avea aceeasi zi de nastere ca si alti 9 milioane de oameni din intreaga lume.

20. Copiii cresc de doua ori mai repede primavara fata de toamna desi in sezonul al doilea cresc in greutate.

21. La ecografii se pot vedea copiii zambind. Primul zambet dupa nastere apare cam dupa o luna. Se pare ca nasterea nu prea le place micutilor.

22. Copiii de 6 ani rad de 300 de ori pe zi. Un adult rade de numai 60 de ori.

23. Majoritatea bebelusilor recunosc vocea mamei lor imediat dupa ce se nasc, dar le ia aproximativ 14 zile pentru a recunoaste vocea tatalui lor.

24. Copiii nascuti in luna mai cantaresc, in general, cu aproximativ 200 de grame mai mult decat cei nascuti in alte luni.

25. Pana la varsta de 3 ani, rotula copiilor este facuta din cartilagiu. Abia dupa aceasta varsta rotula se transforma in os.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Inginerul silvic Sorin Ștefan Decă, numit secretar general adjunct în Ministerul Educației, timp de 6 luni S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu

26. Si baietii si fetele din Anglia anilor 1600 purtau rochii pana la varsta de 7 ani.


Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe articole despre copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri