1 Iunie 2012 publicat în Copil 166 share-uri

La multi ani, dragi copii! Astazi este ziua voastra si nu vrem decat sa va oferim un cadou frumos: melodii vesele pentru voi!

Ziua Copilului este o sarbatoare internationala care onoreaza copiii din intreaga lume. Fiecare tara sarbatoreste copilul in mod diferit si nu mereu la aceeasi data, insa important este sa stim ca totul s-a nascut in 1925, dupa Conferinta Mondiala pentru Protejarea si Bunastarea Copiilor la care au participat reprezentanti din 54 de tari. Atunci ei au adoptat Declaratia pentru Protectia Copilului.

In 1954, Fondul International pentru Urgente ale Copiilor al Natiunilor Unite (UNICEF) a emis recomandarea ca fiecare tara sa aiba o zi in care sa sarbatoreasca copilul, adica „Ziua Copilului”.

Pentru a onora cum trebuie aceasta zi speciala, am adunat melodii vesele pentru copii.

In padurea cu alune - melodia oricarei copilarii

Vulpe, tu mi-ai furat gasca!

Noi suntem piticii!

O lume minunata - Mihai Constantinescu

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. „Georgian Legend” – un spectacol uluitor de dans, muzică și coregrafie pe 21 aprilie la Sala Palatului 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Cutu - Cleopatra Stratan

Un catel mititel

Oac-oac, diri-diri-da!

La multi ani, dragi copii! Va multumim ca ne faceti viata frumoasa.

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe articole despre copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri