12:05, 28 Mai 2012 publicat în Copil

"Dumbrava minunata", celebra carte a lui Mihail Sadoveanu va fi transpusa intr-un spectacol muzical, prezentat cu farmec si umor de catre actorii Teatrului Muzical "Nae Leonard" din Galati.

Comunicat de presa

„Dumbrava minunata” se joaca la Grand Cinema Digiplex

Sambata, 2 iunie, de la ora 12.00, Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City pregateste pentru micii spectatori piesa de teatru „Dumbrava minunata”. Celebra carte a lui Mihail Sadoveanu va fi transpusa intr-un spectacol muzical, prezentat cu farmec si umor de catre actorii Teatrului Muzical “Nae Leonard” din Galati.

Citeste si:
5 lucruri uimitoare despre dezvoltarea fătului în uter
5 lucruri uimitoare despre...

Cu ocazia zilei copilului, cei mici se vor bucura sa regaseasca personajele intalnite doar in carti. Lizuca Si Patrocle, Zana Inchipuirii sau Regele Broastelor, cu totii vor prinde viata pe scena salii Epika din Grand Cinema Digiplex.

Calatoria fantastica a Lizucai catre casa bunicilor, insotita de prietenul ei credincios, Patrocle, este pusa in scena de Izabela Oancea, care este atat regizor si scenarist, cat si actor. Din distributie, mai fac parte Luminita Vologa, Mitica Belciugan, Lucian Tatu, si Mihail Anton, actori profesionisti ai Teatrului Muzical “Nae Leonard” din Galati. Actorii vor canta si vor dansa alaturi de copii, intr-un spectacol plin de viata si de culoare, pe muzica asigurata de Sorin Oancea.

Citeste si:
Ghid să alegi covoare moderne pentru casa ta
Ghid să alegi covoare moderne...

Piesa de teatru va avea o durata de 70 de minute, iar pretul unui bilet va fi de 20 de lei pentru copii si de 15 lei pentru parinti.

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe articole despre copii.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri